Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Берднікова, O.Г. | |
dc.date.accessioned | 2021-12-19T13:53:17Z | |
dc.date.available | 2021-12-19T13:53:17Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Берднікова О.Г. Дослідження рзноінтенсивних сортів шениці озимої м’якої на продуктивність в умовах Південного Степу України //The 10 th International scientific and practical conference “Results of modern scientific research and development” (December 12-14, 2021) Barca Academy Publishing, Madrid, Spain. 2021.Р.21-28 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/7470 | |
dc.description.abstract | Маневрування у сортовій структурі посівів дає позитиви результати. Сортовий склад посівів на кожний наступний рік формується, виходячи з зареєстрованих та перспективних сортів і гібридів, але в кожному окремому господарстві може використовуватись лише частина з них. В умовах господарства максимальну врожайність зерна забезпечили сорт Шестопалівка та Подолянка – 78,7 та 69,8 ц/га при середній стійкості до грибкових хвороб, високій якості зерна: натура 777 та 765 г/л, вмісту клейковини 28,5 і 27,7 (при групі якості клейковини 1-2). Слід вказані сорти використати для оптимізації існуючої сортової структури озимої пшениці. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Scientific Publishing Center “Sci-conf.com.ua” | ru |
dc.subject | озима пшениця | ru |
dc.subject | сорт | |
dc.subject | якість зерна | |
dc.subject | стійксть до хвороб | |
dc.subject | висота рослин | |
dc.subject | кущистість | |
dc.subject | зимостійкість | |
dc.subject | економічна ефективність | |
dc.title | Дослідження рзноінтенсивних сортів шениці озимої м’якої на продуктивність в умовах Південного Степу України | ru |
dc.type | Article | ru |