dc.contributor.author | Горач, Ольга Олексіївна | |
dc.contributor.author | Домбровська, О.П. | |
dc.contributor.author | Чурсіна, Л.А. | |
dc.contributor.author | Тіхосова, Ганна | |
dc.date.accessioned | 2021-12-17T13:16:38Z | |
dc.date.available | 2021-12-17T13:16:38Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Тіхосова Г. А., д. т. н., проф., Домбровський К. А. РЕГУЛЮВАННЯ ВИРОБНИЦТВА І ЗАСТОСУВАННЯ ХАРЧОВИХ ДОБАВОК З ПРИРОДНОЇ СИРОВИНИ | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/7448 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Львівський торговельно-економічний університет | ru |
dc.subject | безпечність | ru |
dc.subject | якість | ru |
dc.subject | природна сировина | ru |
dc.subject | харчові добавки | ru |
dc.title | РЕГУЛЮВАННЯ ВИРОБНИЦТВА І ЗАСТОСУВАННЯ ХАРЧОВИХ ДОБАВОК З ПРИРОДНОЇ СИРОВИНИ_2021 | ru |
dc.type | Thesis | ru |