DSpace Repository

FEATURES OF CONTROL OF FOOD ADDITIVES FROM NATURALRAW MATERIALS_2021

Show simple item record

dc.contributor.author Gorach, Olga
dc.contributor.author Dombrovska, Olena
dc.contributor.author Chursina, Liudmyla
dc.contributor.author Tikhosova, Hanna
dc.contributor.author Yevtushenko, Valentyna
dc.date.accessioned 2021-12-17T12:55:27Z
dc.date.available 2021-12-17T12:55:27Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7447
dc.language.iso en ru
dc.publisher НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ЕРАЗМУС ru
dc.subject харчові добавки ru
dc.subject натуральна сировина ru
dc.subject безпечність ru
dc.title FEATURES OF CONTROL OF FOOD ADDITIVES FROM NATURALRAW MATERIALS_2021 ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account