Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Gorach, Olga | |
dc.contributor.author | Dombrovska, Olena | |
dc.contributor.author | Chursina, Liudmyla | |
dc.contributor.author | Tikhosova, Hanna | |
dc.contributor.author | Yevtushenko, Valentyna | |
dc.date.accessioned | 2021-12-17T12:55:27Z | |
dc.date.available | 2021-12-17T12:55:27Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/7447 | |
dc.language.iso | en | ru |
dc.publisher | НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ЕРАЗМУС | ru |
dc.subject | харчові добавки | ru |
dc.subject | натуральна сировина | ru |
dc.subject | безпечність | ru |
dc.title | FEATURES OF CONTROL OF FOOD ADDITIVES FROM NATURALRAW MATERIALS_2021 | ru |
dc.type | Thesis | ru |