Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Ушакова, С.В. | |
dc.contributor.author | Пелих, В.Г. | |
dc.date.accessioned | 2021-12-17T12:16:36Z | |
dc.date.available | 2021-12-17T12:16:36Z | |
dc.date.issued | 2021-12 | |
dc.identifier.citation | ВПЛИВ РЕЖИМІВ ДОЗРІВАННЯ МОЛОКА НА ЯКІСТЬ М’ЯКОГО СИРУ. Актуальні питання біотехнологій, тваринництва та стандартизації в АПК : матеріали Всеукраїнської науково-теоретичнї інтернет-конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених. (м.Миколаїв, 23 листопада 2021 р.) Миколаїв, 2021. С. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/7444 | |
dc.description.abstract | Досліджено вплив режимів дозрівання молока на технологічні властивості сировини та на показники готового м’якого сиру. Встановлено, що із збільшенням часу дозрівання наростає кислотність молока, зменшується кількість сухих речовин. Оптимально не перевищувати час більш ніж 12 год. Даний процес сприяє більш швидкому виділенню сироватки та скороченню терміну згортання суміші на 1,3 хв. | ru |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | |
dc.subject | молоко | ru |
dc.subject | сир | ru |
dc.subject | кислотність | ru |
dc.subject | сироватка | ru |
dc.title | ВПЛИВ РЕЖИМІВ ДОЗРІВАННЯ МОЛОКА НА ЯКІСТЬ М’ЯКОГО СИРУ | ru |
dc.type | Thesis |