Репозиторий Dspace

ВПЛИВ РЕЖИМІВ ДОЗРІВАННЯ МОЛОКА НА ЯКІСТЬ М’ЯКОГО СИРУ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Ушакова, С.В.
dc.contributor.author Пелих, В.Г.
dc.date.accessioned 2021-12-17T12:16:36Z
dc.date.available 2021-12-17T12:16:36Z
dc.date.issued 2021-12
dc.identifier.citation ВПЛИВ РЕЖИМІВ ДОЗРІВАННЯ МОЛОКА НА ЯКІСТЬ М’ЯКОГО СИРУ. Актуальні питання біотехнологій, тваринництва та стандартизації в АПК : матеріали Всеукраїнської науково-теоретичнї інтернет-конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених. (м.Миколаїв, 23 листопада 2021 р.) Миколаїв, 2021. С. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7444
dc.description.abstract Досліджено вплив режимів дозрівання молока на технологічні властивості сировини та на показники готового м’якого сиру. Встановлено, що із збільшенням часу дозрівання наростає кислотність молока, зменшується кількість сухих речовин. Оптимально не перевищувати час більш ніж 12 год. Даний процес сприяє більш швидкому виділенню сироватки та скороченню терміну згортання суміші на 1,3 хв. ru
dc.publisher Миколаївський національний аграрний університет
dc.subject молоко ru
dc.subject сир ru
dc.subject кислотність ru
dc.subject сироватка ru
dc.title ВПЛИВ РЕЖИМІВ ДОЗРІВАННЯ МОЛОКА НА ЯКІСТЬ М’ЯКОГО СИРУ ru
dc.type Thesis


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись