dc.contributor.author |
Дюдяєва, Ольга |
|
dc.contributor.author |
Dyudyaeva, Olha |
|
dc.date.accessioned |
2021-12-13T18:28:22Z |
|
dc.date.available |
2021-12-13T18:28:22Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Дюдяєва О.А., Довбня А.С. Використання кластерного підходу при створенні регіональних об’єднань виробників аграрної продукції. Міжнародна науково-практична конференція «Екологічні проблеми навколишнього середовища та раціонального природокористування в контексті сталого розвитку», (м. Херсон, Україна, 21-22 жовтня 2021). Херсон: ОЛДІ-Плюс. 2021. С. 92-95 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/7360 |
|
dc.description.abstract |
Динамічний розвиток та екологізація сільськогосподарського ринку,
підвищення екологічної свідомості суспільства спонукали перехід на
удосконалення ринкових механізмів господарювання та створення
сприятливого бізнес-клімату. Впровадження нової моделі економічного
управління, підтримка державою агровиробників стали суттєвими фак-
торами підвищення конкурентоспроможності вітчизняної економіки.
Кластер – це добровільне об’єднання організацій та компаній у певній
сфері підприємництва, пов’язаних між собою технологічним ланцюгом
і, як правило, одною з основних ознак є географічна близькість.
Особливо це актуально з ростом попиту на органічну сільсько-
господарську продукцію. |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет |
ru |
dc.subject |
кластер cluster |
ru |
dc.subject |
агропромислова галузь agro-industrial branch |
ru |
dc.subject |
органічне виробництво organic production |
ru |
dc.subject |
оператор ринку market operator |
ru |
dc.title |
ВИКОРИСТАННЯ КЛАСТЕРНОГО ПІДХОДУ ПРИ СТВОРЕННІ РЕГІОНАЛЬНИХ ОБ’ЄДНАНЬ ВИРОБНИКІВ АГРАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ |
ru |
dc.type |
Article |
ru |