Репозиторий Dspace

ВИКОРИСТАННЯ КЛАСТЕРНОГО ПІДХОДУ ПРИ СТВОРЕННІ РЕГІОНАЛЬНИХ ОБ’ЄДНАНЬ ВИРОБНИКІВ АГРАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Дюдяєва, Ольга
dc.contributor.author Dyudyaeva, Olha
dc.date.accessioned 2021-12-13T18:28:22Z
dc.date.available 2021-12-13T18:28:22Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Дюдяєва О.А., Довбня А.С. Використання кластерного підходу при створенні регіональних об’єднань виробників аграрної продукції. Міжнародна науково-практична конференція «Екологічні проблеми навколишнього середовища та раціонального природокористування в контексті сталого розвитку», (м. Херсон, Україна, 21-22 жовтня 2021). Херсон: ОЛДІ-Плюс. 2021. С. 92-95 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7360
dc.description.abstract Динамічний розвиток та екологізація сільськогосподарського ринку, підвищення екологічної свідомості суспільства спонукали перехід на удосконалення ринкових механізмів господарювання та створення сприятливого бізнес-клімату. Впровадження нової моделі економічного управління, підтримка державою агровиробників стали суттєвими фак- торами підвищення конкурентоспроможності вітчизняної економіки. Кластер – це добровільне об’єднання організацій та компаній у певній сфері підприємництва, пов’язаних між собою технологічним ланцюгом і, як правило, одною з основних ознак є географічна близькість. Особливо це актуально з ростом попиту на органічну сільсько- господарську продукцію. ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject кластер cluster ru
dc.subject агропромислова галузь agro-industrial branch ru
dc.subject органічне виробництво organic production ru
dc.subject оператор ринку market operator ru
dc.title ВИКОРИСТАННЯ КЛАСТЕРНОГО ПІДХОДУ ПРИ СТВОРЕННІ РЕГІОНАЛЬНИХ ОБ’ЄДНАНЬ ВИРОБНИКІВ АГРАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись