Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Дюдяєва, Ольга | |
dc.contributor.author | Dyudyaeva, Olha | |
dc.date.accessioned | 2021-12-13T18:28:22Z | |
dc.date.available | 2021-12-13T18:28:22Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Дюдяєва О.А., Довбня А.С. Використання кластерного підходу при створенні регіональних об’єднань виробників аграрної продукції. Міжнародна науково-практична конференція «Екологічні проблеми навколишнього середовища та раціонального природокористування в контексті сталого розвитку», (м. Херсон, Україна, 21-22 жовтня 2021). Херсон: ОЛДІ-Плюс. 2021. С. 92-95 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/7360 | |
dc.description.abstract | Динамічний розвиток та екологізація сільськогосподарського ринку, підвищення екологічної свідомості суспільства спонукали перехід на удосконалення ринкових механізмів господарювання та створення сприятливого бізнес-клімату. Впровадження нової моделі економічного управління, підтримка державою агровиробників стали суттєвими фак- торами підвищення конкурентоспроможності вітчизняної економіки. Кластер – це добровільне об’єднання організацій та компаній у певній сфері підприємництва, пов’язаних між собою технологічним ланцюгом і, як правило, одною з основних ознак є географічна близькість. Особливо це актуально з ростом попиту на органічну сільсько- господарську продукцію. | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.subject | кластер cluster | ru |
dc.subject | агропромислова галузь agro-industrial branch | ru |
dc.subject | органічне виробництво organic production | ru |
dc.subject | оператор ринку market operator | ru |
dc.title | ВИКОРИСТАННЯ КЛАСТЕРНОГО ПІДХОДУ ПРИ СТВОРЕННІ РЕГІОНАЛЬНИХ ОБ’ЄДНАНЬ ВИРОБНИКІВ АГРАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ | ru |
dc.type | Article | ru |