Репозиторий Dspace

ПЕРСПЕКТИВИ ВИРОБНИЦТВА М'ЯСА КАЧОК В УМОВАХ ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Панкєєв, С.П.
dc.date.accessioned 2021-12-09T10:23:56Z
dc.date.available 2021-12-09T10:23:56Z
dc.date.issued 2021-11-17
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7325
dc.description.abstract У фермерських і присадибних господарствах для утримання молодняку і дорослих качок використовують спеціалізоване приміщення або будують спрощений пташник. Для цього треба правильно обрати місце для розташування пташника та його розміри із розрахунку нормативів щільності посадки. Враховуючи, що в умовах приватного господарства качки повинні мати вигульні майданчики або використовувати близько розташовані водосховища чи ставки, то площу підлоги для утримання дорослих качок розраховують, виходячи з розрахунку 4-5 голів на їм2 пташника, а для каченят, яких вирощують на м'ясо, 13-14 голів на 1 м2. З метою розвитку ринку продукції качківництва в Україні необхідно збільшити інвестиції у розвиток цієї галузі, забезпечити державу підтримку вітчизняних виробників, налагодити тісний зв'язок товаровиробників із переробним підприємствами та підприємствами легкої промисловості. За умов насичення ринку цієї продукції слід акцентувати увагу на підвищення якісних характеристик одержаної продукції, що підвищить ефективність вирощування водоплавної птиці. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject птахівництво ru
dc.subject білковий дефіцит ru
dc.subject водоплавна птиця ru
dc.subject розведення качок ru
dc.subject мікроклімат ru
dc.subject профілактична перева ru
dc.subject система вирощування ru
dc.subject фермрерські господарства ru
dc.subject щільність посадки ru
dc.subject линька ru
dc.subject послід ru
dc.subject органічне добриво ru
dc.title ПЕРСПЕКТИВИ ВИРОБНИЦТВА М'ЯСА КАЧОК В УМОВАХ ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ ru
dc.type Other ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись