DSpace Repository

Вплив мікродобрив та біостимуляторів на довжину вегетаційного періоду гороху

Show simple item record

dc.contributor.author Ковшакова, Т. С.
dc.contributor.author Аверчев, О. В.
dc.date.accessioned 2021-12-09T10:06:29Z
dc.date.available 2021-12-09T10:06:29Z
dc.date.issued 2021-11-17
dc.identifier.citation Ковшакова Т. С., Аверчев О. В. Вплив мікродобрив та біостимуляторів на довжину вегетаційного періоду гороху. Сучасна наука: стан та перспективи розвитку. матеріали ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених з нагоди Дня працівника сільського господарства (м. Херсон, 17листопада 2021р.) Херсон, 2021. С.61-63. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7320
dc.description.abstract Важливе значення у теперішній час має забезпечення населення екологічно чистими продуктами харчування дієтичної спрямованості, багатими протеїном. Значна роль у вирішенні цієї проблеми може належати гороху, виробництво якого в Україні має тенденцію до зростання. Тому виникла потреба розробити елементи ресурсозберігаючої технології його виробництва із застосуванням невисоких доз добрив синтетичного походження шляхом стимуляції дії азотфіксуючих бульбочкових бактерій, що є симбіонтами гороху, з допомогою біостимуляторів і мікродобрив, які значно дешевші за мінеральні добрива, мало витратні при внесенні, не шкодять довкіллю та завдяки мікродозам є абсолютно безпечними для людей. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний ун-т ru
dc.title Вплив мікродобрив та біостимуляторів на довжину вегетаційного періоду гороху ru
dc.type Other ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account