Репозиторий Dspace

Сучасний стан виробництва, якість та безпека хлібобулочних виробів

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Горач, Ольга Олексіївна
dc.contributor.author Михалик, Катерина
dc.contributor.author Гусар, Анастасія
dc.date.accessioned 2021-12-08T13:27:51Z
dc.date.available 2021-12-08T13:27:51Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Горач О.О. Михалик К.В., Гусар А.О. Сучасний стан виробництва, якість та безпека хлібобулочних виробів_2021 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7315
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject харчова промисловість ru
dc.subject безпечність ru
dc.subject хлібобулочні вироби ru
dc.title Сучасний стан виробництва, якість та безпека хлібобулочних виробів ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись