DSpace Repository

ОСОБЛИВОСТІ ЗБЕРЕЖЕННЯ ГЕНОФОНДУ ТОНКОРУННИХ ОВЕЦЬ В УКРАЇНІ

Show simple item record

dc.contributor.author Кривий, Владислав
dc.contributor.author Солоп, Костянтин
dc.date.accessioned 2021-12-08T11:05:54Z
dc.date.available 2021-12-08T11:05:54Z
dc.date.issued 2021-10-17
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7311
dc.description.abstract Вівчарство - важлива галузь тваринництва. Воно дає таку цінну продукцію, як вовна, смушки, овчини та високопоживні продуктим'ясо, молоко, що користуються великим попитом у населення.Баранина відзначається, високим вмістом повноцінного білка і незамінних амінокислот. Вівці - єдині у світі тварини, у яких ніколи не було виявлено таких захворювань, як туберкульоз і рак. Вчені Німеччини знайшли в клітинах м’яса овець речовини, які запобігають старінню організму та захворюванню на рак. Баранина рекомендується для вживання з метою природного захисту від цих хвороб ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет: Сучасна наука: стан та перспективи розвитку. матеріали ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених з нагоди Дня працівника сільського господарства, 17листопада 2021р.м. Херсон. С. 368 ru
dc.subject вівчарство ru
dc.subject продуктивність ru
dc.subject генофонд ru
dc.subject вовна ru
dc.title ОСОБЛИВОСТІ ЗБЕРЕЖЕННЯ ГЕНОФОНДУ ТОНКОРУННИХ ОВЕЦЬ В УКРАЇНІ ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account