dc.contributor.author |
Аверчев, О. В. |
|
dc.contributor.author |
Дзюндзя, О. В. |
|
dc.contributor.author |
Новікова, Н. В. |
|
dc.contributor.author |
Коб’яков, С. М. |
|
dc.date.accessioned |
2021-12-08T09:15:04Z |
|
dc.date.available |
2021-12-08T09:15:04Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Аверчев, О. В. Збірник рецептур страв з рису та овочів різних країн світу : навч. посіб. / О. В. Аверчев, О. В. Дзюндзя, Н. В. Новікова, С. М. Коб’яков ; ХДАЕУ. - Херсон : ОЛДІ-плюс, 2021. - 60 с. |
ru |
dc.identifier.isbn |
978-966-289-444-8 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/7309 |
|
dc.description.abstract |
Збірник розроблений спеціалістами Херсонського державного аграрно-економічного університету спільно з науковими та практичними працівниками ресторанного господарства, як навчальний посібник для здобувачів вищої освіти, а також для спеціалістів і працівників ресторанного господарства та всіх, хто цікавиться культурою харчування різних національностей. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет |
ru |
dc.subject |
раціональне харчування |
ru |
dc.subject |
харчування |
ru |
dc.subject |
Кафедра землеробства |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Збірник рецептур страв з рису та овочів різних країн світу |
ru |
dc.type |
Book |
ru |