DSpace Repository

Страви з круп'яних та овочевих культур оздоровчого призначення

Show simple item record

dc.contributor.author Аверчев, О. В.
dc.contributor.author Дзюндзя, О. В.
dc.contributor.author Новікова, Н. В.
dc.date.accessioned 2021-12-08T09:05:40Z
dc.date.available 2021-12-08T09:05:40Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Аверчев, О. В. Страви з круп'яних культур та овочевих культур оздоровчого призначення [Текст] : навч. посіб. / О. В. Аверчев, О. В. Дзюндзя, Н. В. Новікова ; ХДАЕУ. - Херсон : ОЛДІ-плюс, 2021. - 60 с. ru
dc.identifier.isbn 978-966-289-442-4
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7308
dc.description.abstract Збірник рецептур страв з круп’яних культур оздоровчого призначення розроблений спеціалістами Херсонського державного аграрно-економічного університету спільно з науковими та практичними працівниками ресторанного господарства, як навчальний посібник для здобувачів вищої освіти, а також для спеціалістів і працівників ресторанного господарства та всіх, хто цікавиться раціональним харчуванням. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject раціональне харчування ru
dc.subject харчування ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.subject Кафедра землеробства ru
dc.title Страви з круп'яних та овочевих культур оздоровчого призначення ru
dc.type Book ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account