dc.contributor.author |
Панкєєв, С.П. |
|
dc.date.accessioned |
2021-12-05T10:44:44Z |
|
dc.date.available |
2021-12-05T10:44:44Z |
|
dc.date.issued |
2021-09-23 |
|
dc.identifier.citation |
Панкєєв, С.П. Технологічні показники виробництва свинини в умовах міні-ферм // Сучасна наука: стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах Євроінтеграції : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 23 вересня 2021 р. Херсон, 2021. С. 155-161. |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/7289 |
|
dc.description.abstract |
Розвиток свинарства в умовах світового виробництва сьогодні все більшої популярності набуває галузь як галузь тваринництва, яка характеризується досить високими показниками рентабельності. Однак для ефективного підприємництва необхідним є чіткий і детальний план дій (бізнес-план), який буде основою на всіх етапах розвитку конкретного бізнесу. Якісно підготовлений бізнес-план відіграє ключову роль у пошуку інвестиційних ресурсів.
На сьогодні український ринок свинини ще не ненасичено, тому проблем із реалізації свинини, як правило, не виникає. Продаж свиней на сьогодні здійснюється переважно живою вагою на м’ясокомбінати. Останнім часом усе більше середніх і великих свиногосподарств інвестують у власний забійний цех. Середня рентабельність сучасного виробництва свинини становить 25–30%. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет |
ru |
dc.subject |
світове сільське господарство |
ru |
dc.subject |
тваринництво |
ru |
dc.subject |
свинарство |
ru |
dc.subject |
малі підприємства |
ru |
dc.subject |
фермерські господарства |
ru |
dc.subject |
міні-ферми |
ru |
dc.subject |
цикл вирощування |
ru |
dc.subject |
збалансованість раціону |
ru |
dc.subject |
кормозабезпеченість |
ru |
dc.subject |
ветеринарні мироприємства |
ru |
dc.subject |
тип годівлі |
ru |
dc.subject |
реалізація продукції |
ru |
dc.title |
Технологічні показники виробництва свинини в умовах міні-ферм |
ru |
dc.type |
Other |
ru |