Репозиторий Dspace

Оцінка якості зразків яєць різних виробників на основі органолептики та експериментальних досліджень з використанням методів сенсорного аналізу

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Карпенко, О.В.
dc.date.accessioned 2021-12-04T17:07:30Z
dc.date.available 2021-12-04T17:07:30Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7284
dc.publisher Таврійський науковий вісник ru
dc.relation.ispartofseries Таврійський науковий вісник.;120
dc.subject органолептика, сенсорний аналіз, дескриптори форма жовтка, форма білка, стан шкаралупи, повітряна камера. ru
dc.title Оцінка якості зразків яєць різних виробників на основі органолептики та експериментальних досліджень з використанням методів сенсорного аналізу ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись