Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Горач, Ольга Олексіївна | |
dc.contributor.author | Михалик, Катерина | |
dc.contributor.author | Гусар, Анастасія | |
dc.date.accessioned | 2021-12-03T11:04:00Z | |
dc.date.available | 2021-12-03T11:04:00Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Михалик К.В., Гусар А.О., Горач О.О. НОВІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА ПІЦИ В СУЧАСНИХ УМОВАХ_2021 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/7275 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного | ru |
dc.subject | харчова промисловість | ru |
dc.subject | біологічна цінність | ru |
dc.subject | хлібобулочні вироби | ru |
dc.title | НОВІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА ПІЦИ В СУЧАСНИХ УМОВАХ | ru |
dc.type | Thesis | ru |