Репозиторий Dspace

НОВІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА ПІЦИ В СУЧАСНИХ УМОВАХ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Горач, Ольга Олексіївна
dc.contributor.author Михалик, Катерина
dc.contributor.author Гусар, Анастасія
dc.date.accessioned 2021-12-03T11:04:00Z
dc.date.available 2021-12-03T11:04:00Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Михалик К.В., Гусар А.О., Горач О.О. НОВІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА ПІЦИ В СУЧАСНИХ УМОВАХ_2021 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7275
dc.language.iso other ru
dc.publisher Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного ru
dc.subject харчова промисловість ru
dc.subject біологічна цінність ru
dc.subject хлібобулочні вироби ru
dc.title НОВІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА ПІЦИ В СУЧАСНИХ УМОВАХ ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись