00 DSpace/Manakin Repository

ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ СВИНАРСТВА

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ведмеденко, Олена
dc.contributor.author Шпуганич, А.Я.
dc.date.accessioned 2021-11-30T21:24:32Z
dc.date.available 2021-11-30T21:24:32Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Шпуганич А.Я., Ведмеденко О.В. Особливості виробництва продукції свинарства. Стан та перспективи виробництва, переробки і використання продукції тваринництва: матеріали VІІІ міжнародної наукової конференції студентської та учнівської молоді, (м. Кам’янець-Подільський, 23 листопада 2021 р.) Кам’янець-Подільський, 2021. С. 124-126 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7221
dc.description.abstract Свинарство, як й інші види сільськогосподарського тваринництва, у провідних країнах світу характеризуються динамічним розвитком, викорис- танням інтенсивних технологій, а також постійним підвищенням продуктивності свиноматок, що забезпечує стабільне виробництво продукції свинарства.
dc.language.iso other ru
dc.publisher Подільський державний аграрно-технічний університет
dc.subject виробництво продукції свинарства
dc.subject Кафедра технології виробництва продукції тваринництва
dc.title ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ СВИНАРСТВА ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу