Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ведмеденко, Олена | |
dc.contributor.author | Шпуганич, А.Я. | |
dc.date.accessioned | 2021-11-30T21:24:32Z | |
dc.date.available | 2021-11-30T21:24:32Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Шпуганич А.Я., Ведмеденко О.В. Особливості виробництва продукції свинарства. Стан та перспективи виробництва, переробки і використання продукції тваринництва: матеріали VІІІ міжнародної наукової конференції студентської та учнівської молоді, (м. Кам’янець-Подільський, 23 листопада 2021 р.) Кам’янець-Подільський, 2021. С. 124-126 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/7221 | |
dc.description.abstract | Свинарство, як й інші види сільськогосподарського тваринництва, у провідних країнах світу характеризуються динамічним розвитком, викорис- танням інтенсивних технологій, а також постійним підвищенням продуктивності свиноматок, що забезпечує стабільне виробництво продукції свинарства. | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Подільський державний аграрно-технічний університет | |
dc.subject | виробництво продукції свинарства | |
dc.subject | Кафедра технології виробництва продукції тваринництва | |
dc.title | ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ СВИНАРСТВА | ru |
dc.type | Article | ru |