DSpace Repository

ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ СВИНАРСТВА

Show simple item record

dc.contributor.author Ведмеденко, Олена
dc.contributor.author Шпуганич, А.Я.
dc.date.accessioned 2021-11-30T21:24:32Z
dc.date.available 2021-11-30T21:24:32Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Шпуганич А.Я., Ведмеденко О.В. Особливості виробництва продукції свинарства. Стан та перспективи виробництва, переробки і використання продукції тваринництва: матеріали VІІІ міжнародної наукової конференції студентської та учнівської молоді, (м. Кам’янець-Подільський, 23 листопада 2021 р.) Кам’янець-Подільський, 2021. С. 124-126 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7221
dc.description.abstract Свинарство, як й інші види сільськогосподарського тваринництва, у провідних країнах світу характеризуються динамічним розвитком, викорис- танням інтенсивних технологій, а також постійним підвищенням продуктивності свиноматок, що забезпечує стабільне виробництво продукції свинарства.
dc.language.iso other ru
dc.publisher Подільський державний аграрно-технічний університет
dc.subject виробництво продукції свинарства
dc.subject Кафедра технології виробництва продукції тваринництва
dc.title ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ СВИНАРСТВА ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account