dc.contributor.author |
Ведмеденко, Олена |
|
dc.contributor.author |
Шпуганич, А.Я. |
|
dc.date.accessioned |
2021-11-30T21:24:32Z |
|
dc.date.available |
2021-11-30T21:24:32Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Шпуганич А.Я., Ведмеденко О.В. Особливості виробництва продукції свинарства. Стан та перспективи виробництва, переробки і використання продукції тваринництва: матеріали VІІІ міжнародної наукової конференції студентської та учнівської молоді, (м. Кам’янець-Подільський, 23 листопада 2021 р.) Кам’янець-Подільський, 2021. С. 124-126 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/7221 |
|
dc.description.abstract |
Свинарство, як й інші види сільськогосподарського тваринництва,
у провідних країнах світу характеризуються динамічним розвитком, викорис- танням інтенсивних технологій, а також постійним підвищенням продуктивності
свиноматок, що забезпечує стабільне виробництво продукції свинарства. |
|
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Подільський державний аграрно-технічний університет |
|
dc.subject |
виробництво продукції свинарства |
|
dc.subject |
Кафедра технології виробництва продукції тваринництва |
|
dc.title |
ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ СВИНАРСТВА |
ru |
dc.type |
Article |
ru |