DSpace Repository

ПРИЙОМ УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСА БРОЙЛЕРІВ

Show simple item record

dc.contributor.author Ведмеденко, Олена
dc.date.accessioned 2021-11-30T20:58:23Z
dc.date.available 2021-11-30T20:58:23Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Ведмеденко О.В. Прийом удосконалення технології виробництва м’яса бройлерів. Актуальні проблеми сучасного тваринництва: з нагоди 90-річчя з дня заснування Інституту тваринництва степових районів імені М. Ф. Іванова «Асканія-Нова» та 150-річчя від дня народження академіка Іванова: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (смт. Асканія-Нова, 28 жовтня 2021 р.) Асканія-Нова, 2021. С. 124-126. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7219
dc.description.abstract Інноваційні напрями підвищення ефективності галузі птахівництва дають змогу поліпшити життєвий рівень населення; зміцнити фінансовий стан підприємств і розширити їх можливості щодо подальшого розвитку інноваційної діяльності, вирішити соціальні проблеми сільських територій, сприяти збереженню й оздоровленню навколишнього природного середовища. Для реалізації генетичного потенціалу високопродуктивним кросам необхідно висококалорійні раціони, збалансовані за обмінною енергією, комплексом мінеральних добавок, у тому числі фосфорі.
dc.language.iso other ru
dc.publisher Інститут тваринництва степових районів імені М. Ф. Іванова «Асканія-Нова» - Національний науковий селекційногенетичний центр з вівчарства ru
dc.subject продуктивності бройлерів
dc.subject технології відгодівлі бройлерів
dc.title ПРИЙОМ УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСА БРОЙЛЕРІВ ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account