dc.contributor.author |
Ведмеденко, Олена |
|
dc.date.accessioned |
2021-11-30T20:58:23Z |
|
dc.date.available |
2021-11-30T20:58:23Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Ведмеденко О.В. Прийом удосконалення технології виробництва м’яса бройлерів. Актуальні проблеми сучасного тваринництва: з нагоди 90-річчя з дня заснування Інституту тваринництва степових районів імені М. Ф. Іванова «Асканія-Нова» та 150-річчя від дня народження академіка Іванова: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (смт. Асканія-Нова, 28 жовтня 2021 р.) Асканія-Нова, 2021. С. 124-126. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/7219 |
|
dc.description.abstract |
Інноваційні напрями підвищення ефективності галузі
птахівництва дають змогу поліпшити життєвий рівень населення;
зміцнити фінансовий стан підприємств і розширити їх можливості
щодо подальшого розвитку інноваційної діяльності, вирішити
соціальні проблеми сільських територій, сприяти збереженню й
оздоровленню навколишнього природного середовища. Для
реалізації генетичного потенціалу високопродуктивним кросам
необхідно висококалорійні раціони, збалансовані за обмінною
енергією, комплексом мінеральних добавок, у тому числі фосфорі. |
|
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Інститут тваринництва степових районів імені М. Ф. Іванова
«Асканія-Нова» - Національний науковий селекційногенетичний центр з вівчарства |
ru |
dc.subject |
продуктивності бройлерів |
|
dc.subject |
технології відгодівлі бройлерів |
|
dc.title |
ПРИЙОМ УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСА БРОЙЛЕРІВ |
ru |
dc.type |
Article |
ru |