Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Ведмеденко, Олена | |
dc.date.accessioned | 2021-11-30T20:58:23Z | |
dc.date.available | 2021-11-30T20:58:23Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Ведмеденко О.В. Прийом удосконалення технології виробництва м’яса бройлерів. Актуальні проблеми сучасного тваринництва: з нагоди 90-річчя з дня заснування Інституту тваринництва степових районів імені М. Ф. Іванова «Асканія-Нова» та 150-річчя від дня народження академіка Іванова: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (смт. Асканія-Нова, 28 жовтня 2021 р.) Асканія-Нова, 2021. С. 124-126. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/7219 | |
dc.description.abstract | Інноваційні напрями підвищення ефективності галузі птахівництва дають змогу поліпшити життєвий рівень населення; зміцнити фінансовий стан підприємств і розширити їх можливості щодо подальшого розвитку інноваційної діяльності, вирішити соціальні проблеми сільських територій, сприяти збереженню й оздоровленню навколишнього природного середовища. Для реалізації генетичного потенціалу високопродуктивним кросам необхідно висококалорійні раціони, збалансовані за обмінною енергією, комплексом мінеральних добавок, у тому числі фосфорі. | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Інститут тваринництва степових районів імені М. Ф. Іванова «Асканія-Нова» - Національний науковий селекційногенетичний центр з вівчарства | ru |
dc.subject | продуктивності бройлерів | |
dc.subject | технології відгодівлі бройлерів | |
dc.title | ПРИЙОМ УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСА БРОЙЛЕРІВ | ru |
dc.type | Article | ru |