Репозиторий Dspace

ПРИЙОМ УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСА БРОЙЛЕРІВ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Ведмеденко, Олена
dc.date.accessioned 2021-11-30T20:58:23Z
dc.date.available 2021-11-30T20:58:23Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Ведмеденко О.В. Прийом удосконалення технології виробництва м’яса бройлерів. Актуальні проблеми сучасного тваринництва: з нагоди 90-річчя з дня заснування Інституту тваринництва степових районів імені М. Ф. Іванова «Асканія-Нова» та 150-річчя від дня народження академіка Іванова: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (смт. Асканія-Нова, 28 жовтня 2021 р.) Асканія-Нова, 2021. С. 124-126. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7219
dc.description.abstract Інноваційні напрями підвищення ефективності галузі птахівництва дають змогу поліпшити життєвий рівень населення; зміцнити фінансовий стан підприємств і розширити їх можливості щодо подальшого розвитку інноваційної діяльності, вирішити соціальні проблеми сільських територій, сприяти збереженню й оздоровленню навколишнього природного середовища. Для реалізації генетичного потенціалу високопродуктивним кросам необхідно висококалорійні раціони, збалансовані за обмінною енергією, комплексом мінеральних добавок, у тому числі фосфорі.
dc.language.iso other ru
dc.publisher Інститут тваринництва степових районів імені М. Ф. Іванова «Асканія-Нова» - Національний науковий селекційногенетичний центр з вівчарства ru
dc.subject продуктивності бройлерів
dc.subject технології відгодівлі бройлерів
dc.title ПРИЙОМ УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСА БРОЙЛЕРІВ ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись