Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Бойко, Вікторія | |
dc.date.accessioned | 2021-11-22T22:42:15Z | |
dc.date.available | 2021-11-22T22:42:15Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Бойко В.О. Апітуризм - перспективний напрям розвитку сільського (зеленого) туризму. Економіка, освіта, технології в контексті глобальних викликів: матеріали міжнародної наукової конференції (23-24 вересня 2021 р.). Черкаси: ЧДБК, 2021. С. 113-115. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/7186 | |
dc.description.abstract | Пандемія COVID-19 суттєво обмежила туристів у виборі привабливих місць для подорожей і внесла значні корективи у життя мешканців міст: ізольованість людини, почуття самотності, надмірні навантаження на нервову систему, які приводять до стресів. Тому, виникає природне бажання виїхати на природу, побути самим собою та зняти нервову напругу. Таку можливість може надати сільський зелений туризм. Різновидом зеленого туризму є перспективний його напрям - апітуризм (медовий туризм, бджолиний туризм), що має на меті дегустацію, споживання, купівлю продуктів бджільництва (мед, віск, прополіс, маточне молочко, бджолина отрута, бджолиний підмор, перга, забрус, гомогенат з трутневих личинок) безпосередньо на місці у виробника. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Черкаський державний бізнес-коледж | ru |
dc.subject | апітуризм | ru |
dc.subject | бджільництво | ru |
dc.title | Апітуризм - перспективний напрям розвитку сільського (зеленого) туризму | ru |
dc.type | Thesis | ru |