Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Горач, Ольга Олексіївна | |
dc.contributor.author | Домбровська, О.П. | |
dc.date.accessioned | 2021-11-18T12:34:51Z | |
dc.date.available | 2021-11-18T12:34:51Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Горач О.О., Домбровська О.П. Безпечність використання насіння льону для покращення якості харчових продуктів_2021 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/7173 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Національний університет харчових технологій | ru |
dc.subject | льон олійний | ru |
dc.subject | безпечність | ru |
dc.subject | насіння | ru |
dc.subject | харчова продукція | ru |
dc.title | БЕЗПЕЧНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ НАСІННЯ ЛЬОНУ ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ | ru |
dc.type | Thesis | ru |