Репозиторий Dspace

БЕЗПЕЧНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ НАСІННЯ ЛЬОНУ ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Горач, Ольга Олексіївна
dc.contributor.author Домбровська, О.П.
dc.date.accessioned 2021-11-18T12:34:51Z
dc.date.available 2021-11-18T12:34:51Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Горач О.О., Домбровська О.П. Безпечність використання насіння льону для покращення якості харчових продуктів_2021 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7173
dc.language.iso other ru
dc.publisher Національний університет харчових технологій ru
dc.subject льон олійний ru
dc.subject безпечність ru
dc.subject насіння ru
dc.subject харчова продукція ru
dc.title БЕЗПЕЧНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ НАСІННЯ ЛЬОНУ ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись