Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Антоненко, Артем | |
dc.date.accessioned | 2021-11-01T12:51:09Z | |
dc.date.available | 2021-11-01T12:51:09Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Дзюндзя О. В., Антоненко А. В. Перспективи використання локальної рослинної сировини для крафтових підприємств харчової галузі. Сучасна наука: стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах Євроінтеграції: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Херсон, 23 вересня 2021 р.). Херсон: ХДАЕУ, 2021. с. 300-303. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/7086 | |
dc.description.abstract | Розглянуто перспективність використання локальної рослинної сировини для виробництва крафтової продукції. | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.subject | крафт | ru |
dc.subject | технологія | ru |
dc.subject | локальна сировина | ru |
dc.title | Перспективи використання локальної рослинної сировини для крафтових підприємств харчової галузі | ru |
dc.type | Thesis | ru |