Репозиторий Dspace

Перспективи використання локальної рослинної сировини для крафтових підприємств харчової галузі

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Антоненко, Артем
dc.date.accessioned 2021-11-01T12:51:09Z
dc.date.available 2021-11-01T12:51:09Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Дзюндзя О. В., Антоненко А. В. Перспективи використання локальної рослинної сировини для крафтових підприємств харчової галузі. Сучасна наука: стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах Євроінтеграції: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Херсон, 23 вересня 2021 р.). Херсон: ХДАЕУ, 2021. с. 300-303. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7086
dc.description.abstract Розглянуто перспективність використання локальної рослинної сировини для виробництва крафтової продукції. ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject крафт ru
dc.subject технологія ru
dc.subject локальна сировина ru
dc.title Перспективи використання локальної рослинної сировини для крафтових підприємств харчової галузі ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись