dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.contributor.author |
Антоненко, Артем |
|
dc.date.accessioned |
2021-11-01T12:51:09Z |
|
dc.date.available |
2021-11-01T12:51:09Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Дзюндзя О. В., Антоненко А. В. Перспективи використання локальної рослинної сировини для крафтових підприємств харчової галузі. Сучасна наука: стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах Євроінтеграції: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Херсон, 23 вересня 2021 р.). Херсон: ХДАЕУ, 2021. с. 300-303. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/7086 |
|
dc.description.abstract |
Розглянуто перспективність використання локальної рослинної сировини для виробництва крафтової продукції. |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет |
ru |
dc.subject |
крафт |
ru |
dc.subject |
технологія |
ru |
dc.subject |
локальна сировина |
ru |
dc.title |
Перспективи використання локальної рослинної сировини для крафтових підприємств харчової галузі |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |