DSpace Repository

Перспективи використання локальної рослинної сировини для крафтових підприємств харчової галузі

Show simple item record

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Антоненко, Артем
dc.date.accessioned 2021-11-01T12:51:09Z
dc.date.available 2021-11-01T12:51:09Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Дзюндзя О. В., Антоненко А. В. Перспективи використання локальної рослинної сировини для крафтових підприємств харчової галузі. Сучасна наука: стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах Євроінтеграції: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Херсон, 23 вересня 2021 р.). Херсон: ХДАЕУ, 2021. с. 300-303. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7086
dc.description.abstract Розглянуто перспективність використання локальної рослинної сировини для виробництва крафтової продукції. ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject крафт ru
dc.subject технологія ru
dc.subject локальна сировина ru
dc.title Перспективи використання локальної рослинної сировини для крафтових підприємств харчової галузі ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account