dc.contributor.author |
Бойко, Людмила |
|
dc.contributor.author |
Калякіна, А. В. |
|
dc.date.accessioned |
2021-10-25T18:03:13Z |
|
dc.date.available |
2021-10-25T18:03:13Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Бойко Л.О., Калякіна А.В. Виробництво олійного гарбуза - вигідний бізнес в аграрній галузі. Тенденції та перспективи розвитку менеджменту в умовах глобальних викликів: матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф. (28 травня 2021 р., м. Херсон) / за ред. Н.В. Кириченко, Н.Д. Худік та ін. – Херсон: Книжкове видавництво ФОП Вишемирський В.С., 2021. С. 253-256. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/7080 |
|
dc.description.abstract |
Гарбуз користується заслуженою популярністю на всіх континентах, він став
домашньою ягодою близько семи тисяч років тому. Насіння саме такого поважного
віку було виявлено в Мексиці. Зараз відомо більше 200 їстівних сортів цієї рослини
(з 800). Найбільші виробники гарбуза - США, Мексика, Індія, Китай. Не менш
популярний він і в Європі, де деякі його сорти були відомі задовго до відкриття
Америки. Гарбуз - невід'ємна частина української культури, традицій і, звичайно,
кухні. У нас ним нікого не здивуєш, тому акцент робиться на якість плодів, від якого
залежать корисність і смакові характеристики кінцевого продукту. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет |
ru |
dc.subject |
олійний гарбуз |
ru |
dc.subject |
вирощування гарбузів |
ru |
dc.title |
Виробництво олійного гарбуза - вигідний бізнес в аграрній галузі |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |