dc.contributor.author |
Шишман, В.В. |
|
dc.contributor.author |
Пелих, В.Г. |
|
dc.date.accessioned |
2021-10-23T06:20:43Z |
|
dc.date.available |
2021-10-23T06:20:43Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Шишман В. В., Пелих В. Г. Особливості виготовлення м’яких сирів. Сучасна наука: стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах Євроінтеграції: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Херсон, 23 вересня 2021 р.). Херсон, 2021. С. 296-299. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/7076 |
|
dc.description.abstract |
У багатьох країнах розповсюджено виробництво м’яких сирів,
частка випуску яких складає до 40% від загального обсягу. Це
пояснюється тим, що порівняно з твердими сирами, виробництво м’яких
менш трудомістке та не потребує спеціальних приміщень і обладнання
для пресування та визрівання. В Україні така продукція виготовляється
за ДСТУ 4395:2005. |
|
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет |
|
dc.subject |
сир |
ru |
dc.subject |
адигейський сир |
ru |
dc.subject |
молоко |
ru |
dc.title |
ОСОБЛИВОСТІ ВИГОТОВЛЕННЯ М’ЯКИХ СИРІВ |
ru |
dc.type |
Article |
|