DSpace Repository

ОСОБЛИВОСТІ ВИГОТОВЛЕННЯ М’ЯКИХ СИРІВ

Show simple item record

dc.contributor.author Шишман, В.В.
dc.contributor.author Пелих, В.Г.
dc.date.accessioned 2021-10-23T06:20:43Z
dc.date.available 2021-10-23T06:20:43Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Шишман В. В., Пелих В. Г. Особливості виготовлення м’яких сирів. Сучасна наука: стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах Євроінтеграції: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Херсон, 23 вересня 2021 р.). Херсон, 2021. С. 296-299. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7076
dc.description.abstract У багатьох країнах розповсюджено виробництво м’яких сирів, частка випуску яких складає до 40% від загального обсягу. Це пояснюється тим, що порівняно з твердими сирами, виробництво м’яких менш трудомістке та не потребує спеціальних приміщень і обладнання для пресування та визрівання. В Україні така продукція виготовляється за ДСТУ 4395:2005.
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет
dc.subject сир ru
dc.subject адигейський сир ru
dc.subject молоко ru
dc.title ОСОБЛИВОСТІ ВИГОТОВЛЕННЯ М’ЯКИХ СИРІВ ru
dc.type Article


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account