dc.contributor.author |
Пелих, В.Г. |
|
dc.date.accessioned |
2021-10-23T06:15:24Z |
|
dc.date.available |
2021-10-23T06:15:24Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Пелих В. Г. М'ясо-сальні якості свиней у схрещуванні. Сучасна наука: стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах Євроінтеграції: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Херсон, 23 вересня 2021 р.). Херсон, 2021. С. 58-61. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/7075 |
|
dc.description.abstract |
На сучасному етапі селекційної роботи у свинарстві ведеться пошук
найбільш ефективних варіантів поєднання порід свиней, що давали б
змогу підвищити їх продуктивні якості. Більш детального вивчення
потребує питання використання у даному процесі зарубіжних порід. |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет |
|
dc.subject |
дюрок |
ru |
dc.subject |
ландрас |
ru |
dc.subject |
схрещування |
ru |
dc.subject |
велика біла |
ru |
dc.subject |
свині |
ru |
dc.title |
М'ЯСО-САЛЬНІ ЯКОСТІ СВИНЕЙ У СХРЕЩУВАННІ |
ru |
dc.type |
Thesis |
|