Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Пелих, В.Г. | |
dc.date.accessioned | 2021-10-23T06:15:24Z | |
dc.date.available | 2021-10-23T06:15:24Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Пелих В. Г. М'ясо-сальні якості свиней у схрещуванні. Сучасна наука: стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах Євроінтеграції: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Херсон, 23 вересня 2021 р.). Херсон, 2021. С. 58-61. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/7075 | |
dc.description.abstract | На сучасному етапі селекційної роботи у свинарстві ведеться пошук найбільш ефективних варіантів поєднання порід свиней, що давали б змогу підвищити їх продуктивні якості. Більш детального вивчення потребує питання використання у даному процесі зарубіжних порід. | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | |
dc.subject | дюрок | ru |
dc.subject | ландрас | ru |
dc.subject | схрещування | ru |
dc.subject | велика біла | ru |
dc.subject | свині | ru |
dc.title | М'ЯСО-САЛЬНІ ЯКОСТІ СВИНЕЙ У СХРЕЩУВАННІ | ru |
dc.type | Thesis |