Репозиторий Dspace

М'ЯСО-САЛЬНІ ЯКОСТІ СВИНЕЙ У СХРЕЩУВАННІ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Пелих, В.Г.
dc.date.accessioned 2021-10-23T06:15:24Z
dc.date.available 2021-10-23T06:15:24Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Пелих В. Г. М'ясо-сальні якості свиней у схрещуванні. Сучасна наука: стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах Євроінтеграції: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Херсон, 23 вересня 2021 р.). Херсон, 2021. С. 58-61. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7075
dc.description.abstract На сучасному етапі селекційної роботи у свинарстві ведеться пошук найбільш ефективних варіантів поєднання порід свиней, що давали б змогу підвищити їх продуктивні якості. Більш детального вивчення потребує питання використання у даному процесі зарубіжних порід. ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет
dc.subject дюрок ru
dc.subject ландрас ru
dc.subject схрещування ru
dc.subject велика біла ru
dc.subject свині ru
dc.title М'ЯСО-САЛЬНІ ЯКОСТІ СВИНЕЙ У СХРЕЩУВАННІ ru
dc.type Thesis


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись