dc.contributor.author | Кривий, Владислав | |
dc.contributor.author | Дубинська, Катерина | |
dc.date.accessioned | 2021-10-18T07:41:34Z | |
dc.date.available | 2021-10-18T07:41:34Z | |
dc.date.issued | 2021-09-23 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/7056 | |
dc.description.abstract | Що ж таке “крафт”? Ми більше любимо замінювати це слово рідним українським - ремісничий (від слова “ремесло”). А що таке ремесло? Ремесло - це дрібне, невеличке виробництво, яке базується на ручній праці. Так ось, ремісничий сир - це сир, який вироблений в невеликих кількостях, на маленьких сироварнях або домашніх господарствах. Де, насамперед, за мету ставлять якість. Що значить якість в ремісничому форматі? Якість сиру - це його вигляд, аромат, смак та після смак. | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.subject | крафт | ru |
dc.subject | сировар | ru |
dc.subject | сир | ru |
dc.subject | ручна робота | ru |
dc.title | ВИРОБНИЦТВО КРАФТОВИХ СИРІВ ДЛЯ ПОТРЕБ ГОТЕЛЬНО- РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | ru |
dc.type | Article | ru |