DSpace Repository

ВИРОБНИЦТВО КРАФТОВИХ СИРІВ ДЛЯ ПОТРЕБ ГОТЕЛЬНО- РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ

Show simple item record

dc.contributor.author Кривий, Владислав
dc.contributor.author Дубинська, Катерина
dc.date.accessioned 2021-10-18T07:41:34Z
dc.date.available 2021-10-18T07:41:34Z
dc.date.issued 2021-09-23
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7056
dc.description.abstract Що ж таке “крафт”? Ми більше любимо замінювати це слово рідним українським - ремісничий (від слова “ремесло”). А що таке ремесло? Ремесло - це дрібне, невеличке виробництво, яке базується на ручній праці. Так ось, ремісничий сир - це сир, який вироблений в невеликих кількостях, на маленьких сироварнях або домашніх господарствах. Де, насамперед, за мету ставлять якість. Що значить якість в ремісничому форматі? Якість сиру - це його вигляд, аромат, смак та після смак. ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject крафт ru
dc.subject сировар ru
dc.subject сир ru
dc.subject ручна робота ru
dc.title ВИРОБНИЦТВО КРАФТОВИХ СИРІВ ДЛЯ ПОТРЕБ ГОТЕЛЬНО- РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account