Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Кривий, Владислав | |
dc.contributor.author | Реута, Нікіта | |
dc.date.accessioned | 2021-10-18T07:35:55Z | |
dc.date.available | 2021-10-18T07:35:55Z | |
dc.date.issued | 2021-09-23 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/7055 | |
dc.description.abstract | Сучасні кулінарні шедеври все більше пропонують до вживання натуральні продукти. Одним із цілком натуральних продуктів є корисний десерт, що володіє ніжною консистенцією, що не липне до рук і досить довго зберігає свої якості та маю назву мед-суфле або як ще заведено назвати крем-мед. У наш час сучасні мережі супермаркетів і фірмових магазинів пропонують своїм покупцям ці ласощі також і ресторани, що спеціалізуються на виробництві та продажу крафтових натуральних продуктів не є виключенням. | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.subject | корисний десерт | ru |
dc.subject | суфле | ru |
dc.subject | мед | ru |
dc.subject | кулінарні шедеври | ru |
dc.subject | Еко-новинки | ru |
dc.title | МЕДОВЕ СУФЛЕ, ЯК СУЧАСНИЙ ТРЕНД ВИРОБНИЦТВА І ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ БДЖІЛЬНИЦТВА | ru |
dc.type | Article | ru |