Репозиторий Dspace

МЕДОВЕ СУФЛЕ, ЯК СУЧАСНИЙ ТРЕНД ВИРОБНИЦТВА І ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ БДЖІЛЬНИЦТВА

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Кривий, Владислав
dc.contributor.author Реута, Нікіта
dc.date.accessioned 2021-10-18T07:35:55Z
dc.date.available 2021-10-18T07:35:55Z
dc.date.issued 2021-09-23
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7055
dc.description.abstract Сучасні кулінарні шедеври все більше пропонують до вживання натуральні продукти. Одним із цілком натуральних продуктів є корисний десерт, що володіє ніжною консистенцією, що не липне до рук і досить довго зберігає свої якості та маю назву мед-суфле або як ще заведено назвати крем-мед. У наш час сучасні мережі супермаркетів і фірмових магазинів пропонують своїм покупцям ці ласощі також і ресторани, що спеціалізуються на виробництві та продажу крафтових натуральних продуктів не є виключенням. ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject корисний десерт ru
dc.subject суфле ru
dc.subject мед ru
dc.subject кулінарні шедеври ru
dc.subject Еко-новинки ru
dc.title МЕДОВЕ СУФЛЕ, ЯК СУЧАСНИЙ ТРЕНД ВИРОБНИЦТВА І ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ БДЖІЛЬНИЦТВА ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись