dc.contributor.author |
Кривий, Владислав |
|
dc.contributor.author |
Реута, Нікіта |
|
dc.date.accessioned |
2021-10-18T07:35:55Z |
|
dc.date.available |
2021-10-18T07:35:55Z |
|
dc.date.issued |
2021-09-23 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/7055 |
|
dc.description.abstract |
Сучасні кулінарні шедеври все більше пропонують до вживання натуральні продукти. Одним із цілком натуральних продуктів є корисний десерт, що володіє ніжною консистенцією, що не липне до рук і досить довго зберігає свої якості та маю назву мед-суфле або як ще заведено назвати крем-мед. У наш час сучасні мережі супермаркетів і фірмових магазинів пропонують своїм покупцям ці ласощі також і ресторани, що спеціалізуються на виробництві та продажу крафтових натуральних
продуктів не є виключенням. |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет |
ru |
dc.subject |
корисний десерт |
ru |
dc.subject |
суфле |
ru |
dc.subject |
мед |
ru |
dc.subject |
кулінарні шедеври |
ru |
dc.subject |
Еко-новинки |
ru |
dc.title |
МЕДОВЕ СУФЛЕ, ЯК СУЧАСНИЙ ТРЕНД ВИРОБНИЦТВА І ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ БДЖІЛЬНИЦТВА |
ru |
dc.type |
Article |
ru |