Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Кривий, Владислав | |
dc.date.accessioned | 2021-10-18T07:30:50Z | |
dc.date.available | 2021-10-18T07:30:50Z | |
dc.date.issued | 2021-09-23 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/7054 | |
dc.description.abstract | Попит на тематичні ресторани на сьогоднішній день є дуже актуальним, зважаючи на стрімкий розвиток сфери туризму, яка є однією з провідних галузей економіки. Туристи стають дедалі вибагливішими у виборі як туристичного маршруту, готелів, місць відпочинку, так і ресторанів, а їх неодмінно треба зацікавити. Отже, постає питання про більш детальний розгляд тематичних ресторанів, які представляють собою не лише заклад харчування, а й місця, які відвідують задля отримання нових яскравих вражень, щоб побачити щось нове і незвичайне. | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.subject | ресторани | ru |
dc.subject | м'ясні страви | ru |
dc.subject | перепели | ru |
dc.title | ТРЕНДИ ВИКОРИСТАННЯ ПРОДУКЦІЇ ПЕРЕПЕЛІВНИЦТВА У РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ | ru |
dc.type | Article | ru |