DSpace Repository

ТРЕНДИ ВИКОРИСТАННЯ ПРОДУКЦІЇ ПЕРЕПЕЛІВНИЦТВА У РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ

Show simple item record

dc.contributor.author Кривий, Владислав
dc.date.accessioned 2021-10-18T07:30:50Z
dc.date.available 2021-10-18T07:30:50Z
dc.date.issued 2021-09-23
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7054
dc.description.abstract Попит на тематичні ресторани на сьогоднішній день є дуже актуальним, зважаючи на стрімкий розвиток сфери туризму, яка є однією з провідних галузей економіки. Туристи стають дедалі вибагливішими у виборі як туристичного маршруту, готелів, місць відпочинку, так і ресторанів, а їх неодмінно треба зацікавити. Отже, постає питання про більш детальний розгляд тематичних ресторанів, які представляють собою не лише заклад харчування, а й місця, які відвідують задля отримання нових яскравих вражень, щоб побачити щось нове і незвичайне. ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject ресторани ru
dc.subject м'ясні страви ru
dc.subject перепели ru
dc.title ТРЕНДИ ВИКОРИСТАННЯ ПРОДУКЦІЇ ПЕРЕПЕЛІВНИЦТВА У РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account