DSpace Repository

Органічні технології крафтових хлібобулочних виробів з біологічно активними добавками.

Show simple item record

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Шинкарук, Марія
dc.contributor.author Новікова, Наталя
dc.date.accessioned 2021-09-30T13:49:46Z
dc.date.available 2021-09-30T13:49:46Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation 3. Дзюндзя О.В., Новікова Н.В., Шинкарук М.В. Розділ 1. Органічні технології крафтових хлібобулочних виробів з біологічно активними добавками. Інноваційна наука, освіта, виробництво і транспорт: техніка і технології, інформатика, транспорт, економіка, туризм, освіта, психологія, філософія. Книга 4. Часть 2: серія монографій. Одеса: КУПРІЄНКО СВ, 2021. с.16-51 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6989
dc.description.abstract Розглянуто: - формування попиту і пропозиції на ринку органічної та крафтової продукції. - теоретичні та практичні аспекти створення крафтових хлібобулочних виробів з біологічно активними компонентами як продукції функціонального призначення. -наукове обгрунтування і розробка інноваційної крафтової хлібобулочної продукції з біологічно активними компонентами -соціально-економічна ефективність і конкурентна придатність крафтових хлібобулочних виробів ru
dc.publisher Куприенко СВ ru
dc.subject технологія ru
dc.subject хліб ru
dc.subject Хлібобулочні вироби ru
dc.subject крафтові технології ru
dc.subject органічні вироби ru
dc.title Органічні технології крафтових хлібобулочних виробів з біологічно активними добавками. ru
dc.title.alternative ГЛАВА 1. ОРГАНИЧЕСКИЕ ТЕХНОЛОГИИ КРАФТОВОЙ ХЛЕБОБУЛОЧНЫХ ИЗДЕЛИЙ С БИОЛОГИЧЕСКИ АКТИВНЫМИ ДОБАВКАМИ ru
dc.title.alternative CHAPTER 1. ORGANIC TECHNOLOGIES OF CRAFT BAKERY PRODUCTS WITH BIOLOGICALLY ACTIVE ADDITIVES ru
dc.type Book chapter ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account