dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Шинкарук, Марія | |
dc.contributor.author | Новікова, Наталя | |
dc.date.accessioned | 2021-09-30T13:49:46Z | |
dc.date.available | 2021-09-30T13:49:46Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | 3. Дзюндзя О.В., Новікова Н.В., Шинкарук М.В. Розділ 1. Органічні технології крафтових хлібобулочних виробів з біологічно активними добавками. Інноваційна наука, освіта, виробництво і транспорт: техніка і технології, інформатика, транспорт, економіка, туризм, освіта, психологія, філософія. Книга 4. Часть 2: серія монографій. Одеса: КУПРІЄНКО СВ, 2021. с.16-51 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6989 | |
dc.description.abstract | Розглянуто: - формування попиту і пропозиції на ринку органічної та крафтової продукції. - теоретичні та практичні аспекти створення крафтових хлібобулочних виробів з біологічно активними компонентами як продукції функціонального призначення. -наукове обгрунтування і розробка інноваційної крафтової хлібобулочної продукції з біологічно активними компонентами -соціально-економічна ефективність і конкурентна придатність крафтових хлібобулочних виробів | ru |
dc.publisher | Куприенко СВ | ru |
dc.subject | технологія | ru |
dc.subject | хліб | ru |
dc.subject | Хлібобулочні вироби | ru |
dc.subject | крафтові технології | ru |
dc.subject | органічні вироби | ru |
dc.title | Органічні технології крафтових хлібобулочних виробів з біологічно активними добавками. | ru |
dc.title.alternative | ГЛАВА 1. ОРГАНИЧЕСКИЕ ТЕХНОЛОГИИ КРАФТОВОЙ ХЛЕБОБУЛОЧНЫХ ИЗДЕЛИЙ С БИОЛОГИЧЕСКИ АКТИВНЫМИ ДОБАВКАМИ | ru |
dc.title.alternative | CHAPTER 1. ORGANIC TECHNOLOGIES OF CRAFT BAKERY PRODUCTS WITH BIOLOGICALLY ACTIVE ADDITIVES | ru |
dc.type | Book chapter | ru |