Репозиторий Dspace

Оптимізація технології виробництва вин за рахунок використання бентоніту «Супер» фірми «Еногруп» в умовах Товариства з обмеженою відповідальністю «Торгівельно-виробнича компанія Квадро» Олешківського району Херсонської області

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Лозенко, С. І.
dc.date.accessioned 2021-09-14T13:03:31Z
dc.date.available 2021-09-14T13:03:31Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Лозенко С.І. Оптимізація технології виробництва вин за рахунок використання бентоніту «Супер» фірми «Еногруп» в умовах Товариства з обмеженою відповідальністю «Торгівельно-виробнича компанія Квадро» Олешківського району Херсонської області: кваліфікаційна робота магістра за спеціальністю 181 «Харчові технології» / С. І. Лозенко; наук. керівник к.т.н., ст. викладач Н. В. Воєвода;, ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет». - Херсон, 2020. – 89 с.
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6861
dc.description.abstract У роботі науково обґрунтовано використання бентоніту «Супер» фірми «Еногруп» для обробки виноматеріалів столових білих сухих. Наведені результати використання агента для освітлення доводять зменшення витрат підприємства за рахунок збільшення виходу виноматеріалу та зменшення відходів виробництва - бентонітових осадів. Зроблений висновок, що додавання бентоніту «Супер» фірми «Еногруп» у виноматеріали має ряд переваг, а саме значно покращуються органолептичні показники виноматеріалу, зменшується кількісне використання бентоніту «Супер», а саме у 3-4 рази у порівнянні з грузинським агентом, а отже застосовується менше бентонітової суспензії і її легше приготувати з мінімальними енергетичними затратами для підприємства. Додатково одержана висока розливостійкість продукції. У процесі досліджень визначені два варіанти технологічної схеми обробки виноматеріалу на виробництві вин ТОВ «Торгівельно виробнича компанія Квадро» (Херсонська обл., с. К. Лагері). ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.subject виноматеріали ru
dc.subject освітлення ru
dc.subject бентоніт ru
dc.subject розливостійкість ru
dc.subject відходи виробництва ru
dc.subject 181 «Харчові технології» ru
dc.title Оптимізація технології виробництва вин за рахунок використання бентоніту «Супер» фірми «Еногруп» в умовах Товариства з обмеженою відповідальністю «Торгівельно-виробнича компанія Квадро» Олешківського району Херсонської області ru
dc.title.alternative Optimization of wine production technology due to the use of bentonite "Super" company "Enogroup" in the Limited Liability Company "Trading and Production Company Quadro" Oleshkiv district of Kherson region ru
dc.type Other ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись