dc.contributor.author |
Танасійчук, Б. М |
|
dc.date.accessioned |
2021-09-14T11:36:37Z |
|
dc.date.available |
2021-09-14T11:36:37Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Танасійчук Б.М. Оптимізація тривалості зберігання хлібобулочних виробів в умовах виробництва фізичної особи підприємця Малозьомова Л.М. кав’ярні «Франс.уа»: кваліфікаційна робота магістра за спеціальністю 181 «Харчові технології» / Б. М. Танасійчук; наук. керівник к.с.г.н., доцент Н.В. Новікова; Міністерство освіти і науки України, ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет», - Херсон, 2020. – 94 с. |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/6859 |
|
dc.description.abstract |
Розроблено нову рецептуру хлібопекарської
продукції, а саме кукурдзяного багету із вмістом комбінованого виду
розпушувача.
Доведено, що кукурудзяний багет поступається пшеничному хлібу у
вмісту білку, проте більш багатий на харчові волокна. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" |
ru |
dc.subject |
хлібопекарські вироби |
ru |
dc.subject |
багет |
ru |
dc.subject |
багет із кукурудзяного борошна |
ru |
dc.subject |
181 «Харчові технології» |
ru |
dc.title |
Оптимізація тривалості зберігання хлібобулочних виробів в умовах виробництва фізичної особи підприємця Малозьомова Л.М. кав’ярні «Франс.уа» |
ru |
dc.type |
Other |
ru |