00 DSpace/Manakin Repository

Оптимізація технологічного процесу консервування томатів за рахунок використання нетрадиційної сировини з урахуванням вимог НАССР в умовах Товариства з обмеженою відповідальністю «Плодоовочевий комбінат «Херсон» м. Херсон

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Жогло, Є. Г.
dc.date.accessioned 2021-09-14T11:18:13Z
dc.date.available 2021-09-14T11:18:13Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Жогло Є.Г. Оптимізація технологічного процесу консервування томатів за рахунок використання нетрадиційної сировини з урахуванням вимог НАССР в умовах Товариства з обмеженою відповідальністю «Плодоовочевий комбінат «Херсон» м. Херсон: кваліфікаційна робота магістра за спеціальністю 181 «Харчові технології» / Є. Г. Жогло; наук. керівник доцент, к.с.г.н. І. О. Ряполова; Міністерство освіти і науки України, ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет», Каф. інженерії харчового виробництва. - Херсон, 2020. – 94 с.
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6854
dc.description.abstract У роботі розроблено технологічну схему виготовлення консервованої продукції: томатів в’ялених в умовах ТОВ Плодоовочевий комбінат «Херсон», визначено органолептичні показники готової продукції та її безпечність (мікробіологічні показники). Встановлено, що за органолептичними показниками готовий продукт має добрі показники. Розкладання органолептичних показників томатів в’ялених (зовнішній вигляд, колір, запах, смак, консистенція, якість заливи) на прості складові – дескриптори показало про достатньо високі смакові властивості нашого продукту, які за деякими показниками перевищували контрольний зразок. Результати дослідження безпечності готових в’ялених томатів свідчить про стабільність мікробіологічних показників після зберігання продукції ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.subject томати в’ялені ru
dc.subject технологічна схема ru
dc.subject органолептичні показники ru
dc.subject дескриптори ru
dc.subject мікробіологічна безпека ru
dc.subject 181 «Харчові технології» ru
dc.title Оптимізація технологічного процесу консервування томатів за рахунок використання нетрадиційної сировини з урахуванням вимог НАССР в умовах Товариства з обмеженою відповідальністю «Плодоовочевий комбінат «Херсон» м. Херсон ru
dc.title.alternative Optimization of the technological process of canning tomatoes through the use of non-traditional raw materials, taking into account the requirements of HACCP in a limited liability company "Fruit and Vegetable Plant" Kherson "Kherson ru
dc.type Other ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу