Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Жогло, Є. Г. | |
dc.date.accessioned | 2021-09-14T11:18:13Z | |
dc.date.available | 2021-09-14T11:18:13Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Жогло Є.Г. Оптимізація технологічного процесу консервування томатів за рахунок використання нетрадиційної сировини з урахуванням вимог НАССР в умовах Товариства з обмеженою відповідальністю «Плодоовочевий комбінат «Херсон» м. Херсон: кваліфікаційна робота магістра за спеціальністю 181 «Харчові технології» / Є. Г. Жогло; наук. керівник доцент, к.с.г.н. І. О. Ряполова; Міністерство освіти і науки України, ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет», Каф. інженерії харчового виробництва. - Херсон, 2020. – 94 с. | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6854 | |
dc.description.abstract | У роботі розроблено технологічну схему виготовлення консервованої продукції: томатів в’ялених в умовах ТОВ Плодоовочевий комбінат «Херсон», визначено органолептичні показники готової продукції та її безпечність (мікробіологічні показники). Встановлено, що за органолептичними показниками готовий продукт має добрі показники. Розкладання органолептичних показників томатів в’ялених (зовнішній вигляд, колір, запах, смак, консистенція, якість заливи) на прості складові – дескриптори показало про достатньо високі смакові властивості нашого продукту, які за деякими показниками перевищували контрольний зразок. Результати дослідження безпечності готових в’ялених томатів свідчить про стабільність мікробіологічних показників після зберігання продукції | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" | ru |
dc.subject | томати в’ялені | ru |
dc.subject | технологічна схема | ru |
dc.subject | органолептичні показники | ru |
dc.subject | дескриптори | ru |
dc.subject | мікробіологічна безпека | ru |
dc.subject | 181 «Харчові технології» | ru |
dc.title | Оптимізація технологічного процесу консервування томатів за рахунок використання нетрадиційної сировини з урахуванням вимог НАССР в умовах Товариства з обмеженою відповідальністю «Плодоовочевий комбінат «Херсон» м. Херсон | ru |
dc.title.alternative | Optimization of the technological process of canning tomatoes through the use of non-traditional raw materials, taking into account the requirements of HACCP in a limited liability company "Fruit and Vegetable Plant" Kherson "Kherson | ru |
dc.type | Other | ru |