dc.contributor.author |
Валюх, М. Д. |
|
dc.date.accessioned |
2021-09-14T11:02:12Z |
|
dc.date.available |
2021-09-14T11:02:12Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Валюх, М. Д. Обґрунтування технологічного процесу виготовлення хлібобулочних виробів с застосуванням збагаченого заліза в умовах виробництва фізичної особи підприємця Малозьомова Л.М. кав’ярні «Франс.ua» м. Херсон: кваліфікаційна робота магістра за спеціальністю 181 «Харчові технології» / М. Д. Валюх; наук. керівник к.т.н., ст. викладач Н. В. Воєвода; Міністерство освіти і науки України, ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет», Каф. інженерії харчового виробництва. - Херсон, 2020. – 107 с. |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/6849 |
|
dc.description.abstract |
У роботі науково обґрунтовано використання порошків з яблук, моркви,
хурми та суміш порошків. Наведені результати використання
функціонального інгредієнту для збагачення хлібобулочного виробу з
підвищеною біологічною цінністю. Доведено, що при додаванні
нетрадиційної сировини, збільшилася кількість нутрієнтів, що повисило
харчову та біологічну цінність готового продукту. Збільшилася кількість
заліза, покращилися структурно-механічні властивості тіста, скоротилася
здатність черствіння внаслідок вмісту в пектиновмісних порошках
компонентів з високими гідрофільними властивостями, що сприяє
збереженню цілісності пор м’якушки, затримує випаровування води, Під час
проведення мікробіологічного аналізу не виявлено патогенних
мікроорганізмів. Це підтверджує, що кислотність даних хлібобулочних
виробів є достатньою і не дає можливості їх розмноження при виробництві
даного виду продукту. Після всіх проведених досліджень і отриманих
результатів новий вид інноваційний виробів можна запропонувати для
впровадження виробництво. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" |
ru |
dc.subject |
хлібобулочні вироби |
ru |
dc.subject |
булочки для гамбургерів |
ru |
dc.subject |
порошки з яблук |
ru |
dc.subject |
харчова та біологічна цінність |
ru |
dc.subject |
функціонального призначення |
ru |
dc.subject |
181 «Харчові технології» |
|
dc.title |
Обґрунтування технологічного процесу виготовлення хлібобулочних виробів с застосуванням збагаченого заліза в умовах виробництва фізичної особи підприємця Малозьомова Л.М. кав’ярні «Франс.ua» м. Херсон |
ru |
dc.type |
Other |
ru |