dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.date.accessioned |
2021-07-29T15:11:35Z |
|
dc.date.available |
2021-07-29T15:11:35Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Дзюндзя О. В. Виробництво крафтової продукції з томатів. Сучасний стан та потенціал розвитку індустрії гостинності в Україні: зб.матеріалів І Всеукр. наук. – практ. конф. (м.Херсон, 23 квітня 2021 р.) / за ред.доц. Морозової О.С. Херсон : ХДАЕУ, 2021. с.206-208 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/6783 |
|
dc.description.abstract |
Розглянуто перспективність виробництва крафтової продукції з зелених томатів. |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет |
ru |
dc.subject |
томати |
ru |
dc.subject |
крафт |
ru |
dc.subject |
локальний продукт |
ru |
dc.subject |
технологія |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
|
dc.title |
Виробництво крафтової продукції з томатів |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |