dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.contributor.author |
Звагольська, Катерина |
|
dc.date.accessioned |
2021-07-29T12:38:44Z |
|
dc.date.available |
2021-07-29T12:38:44Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Звагольська К. М., Дзюндзя О. В.Перспективність виробництва аглютенових борошняних сумішей для крафтових хлібобулочних виробів. Сучасна наука: стан та перспективи розвитку: матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених з нагоди Дня науки, 19 травня 2021р. Херсон, С. 197-199. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/6781 |
|
dc.description.abstract |
Наведено перспективність створення аглютенових борошняних сумішей для крафтових хлібобулочних виробів |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет |
ru |
dc.subject |
технологія |
ru |
dc.subject |
аглютенове борошно |
ru |
dc.subject |
борошняні суміші |
ru |
dc.subject |
целіакія |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
|
dc.title |
Перспективність виробництва аглютенових борошняних сумішей для крафтових хлібобулочних виробів |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |