Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Звагольська, Катерина | |
dc.date.accessioned | 2021-07-29T12:38:44Z | |
dc.date.available | 2021-07-29T12:38:44Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Звагольська К. М., Дзюндзя О. В.Перспективність виробництва аглютенових борошняних сумішей для крафтових хлібобулочних виробів. Сучасна наука: стан та перспективи розвитку: матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених з нагоди Дня науки, 19 травня 2021р. Херсон, С. 197-199. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6781 | |
dc.description.abstract | Наведено перспективність створення аглютенових борошняних сумішей для крафтових хлібобулочних виробів | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.subject | технологія | ru |
dc.subject | аглютенове борошно | ru |
dc.subject | борошняні суміші | ru |
dc.subject | целіакія | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | |
dc.title | Перспективність виробництва аглютенових борошняних сумішей для крафтових хлібобулочних виробів | ru |
dc.type | Thesis | ru |