dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.date.accessioned |
2021-07-29T12:29:28Z |
|
dc.date.available |
2021-07-29T12:29:28Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Дзюндзя О.В. Сучасні вимоги до харчування в умовах пандемії СOVID-19. Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв: матеріали II Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. Прага: Oktan Print s.r.o., 2021. с. 294-295. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/6780 |
|
dc.description.abstract |
Наведено рекомендації для харчування з профілактичною метою і період гострого захворювання |
ru |
dc.publisher |
Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського |
ru |
dc.subject |
COVID-19 |
ru |
dc.subject |
харчування |
ru |
dc.subject |
раціон |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
|
dc.title |
Сучасні вимоги до харчування в умовах пандемії СOVID-19 |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |