DSpace Repository

Сучасні вимоги до харчування в умовах пандемії СOVID-19

Show simple item record

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.date.accessioned 2021-07-29T12:29:28Z
dc.date.available 2021-07-29T12:29:28Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Дзюндзя О.В. Сучасні вимоги до харчування в умовах пандемії СOVID-19. Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв: матеріали II Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. Прага: Oktan Print s.r.o., 2021. с. 294-295. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6780
dc.description.abstract Наведено рекомендації для харчування з профілактичною метою і період гострого захворювання ru
dc.publisher Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського ru
dc.subject COVID-19 ru
dc.subject харчування ru
dc.subject раціон ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва
dc.title Сучасні вимоги до харчування в умовах пандемії СOVID-19 ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account