Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.date.accessioned | 2021-07-29T12:29:28Z | |
dc.date.available | 2021-07-29T12:29:28Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Дзюндзя О.В. Сучасні вимоги до харчування в умовах пандемії СOVID-19. Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв: матеріали II Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. Прага: Oktan Print s.r.o., 2021. с. 294-295. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6780 | |
dc.description.abstract | Наведено рекомендації для харчування з профілактичною метою і період гострого захворювання | ru |
dc.publisher | Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського | ru |
dc.subject | COVID-19 | ru |
dc.subject | харчування | ru |
dc.subject | раціон | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | |
dc.title | Сучасні вимоги до харчування в умовах пандемії СOVID-19 | ru |
dc.type | Thesis | ru |