Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дєбров, Валерій | |
dc.contributor.author | Любенко, Оксана | |
dc.contributor.author | Гулак, Олена | |
dc.date.accessioned | 2021-06-24T08:13:29Z | |
dc.date.available | 2021-06-24T08:13:29Z | |
dc.date.issued | 2020-10 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6644 | |
dc.description.abstract | Виробництво харчових продуктів завжди було і залишається життєво важливою проблемою, яка все більше загострюється через суттєве зменшення сировинних ресурсів та погіршення екології. Україна іде шляхом впровадження законадавства, що регламентує харчову промисловість до нормативної бази ЄС. | ru |
dc.publisher | Щомісячний журнал для птахівників Птахівництво.ua №10 (34) | ru |
dc.subject | птахівництво | ru |
dc.subject | інновації | ru |
dc.subject | виробництво | ru |
dc.subject | харчове яйце | ru |
dc.title | Інноваційні технологічні прийоми виробництва харчових яєць | ru |
dc.type | Article | ru |