DSpace Repository

Інноваційні технологічні прийоми виробництва харчових яєць

Show simple item record

dc.contributor.author Дєбров, Валерій
dc.contributor.author Любенко, Оксана
dc.contributor.author Гулак, Олена
dc.date.accessioned 2021-06-24T08:13:29Z
dc.date.available 2021-06-24T08:13:29Z
dc.date.issued 2020-10
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6644
dc.description.abstract Виробництво харчових продуктів завжди було і залишається життєво важливою проблемою, яка все більше загострюється через суттєве зменшення сировинних ресурсів та погіршення екології. Україна іде шляхом впровадження законадавства, що регламентує харчову промисловість до нормативної бази ЄС. ru
dc.publisher Щомісячний журнал для птахівників Птахівництво.ua №10 (34) ru
dc.subject птахівництво ru
dc.subject інновації ru
dc.subject виробництво ru
dc.subject харчове яйце ru
dc.title Інноваційні технологічні прийоми виробництва харчових яєць ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account