Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Аверчев, О. В. | |
dc.contributor.author | Левіна, Л. М. | |
dc.date.accessioned | 2020-02-20T08:11:53Z | |
dc.date.available | 2020-02-20T08:11:53Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.citation | Аверчев, О. В. Українці за здорове харчування: корисні рецепти з пшона/ О. В. Аверчев, Л. М. Левіна. - Херсон : Видавець Грінь Д. С., 2013. - 124 с. - ISBN 978-966-2660-77-7 | ru |
dc.identifier.isbn | 978-966-2660-77-7 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/662 | |
dc.description.abstract | Автори пропонують ознайомитись з коротким оглядом історії розвитку української кухні, з традиційним харчуванням українців, деякими відомостями про культуру проса та з приготуванням страв з пшоном, яке було популярним у наших предків, а в козаків Запорізької Січі - це була найкраща їжа. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Грінь Д. С. | ru |
dc.subject | Кафедра землеробства | ru |
dc.title | Українці за здорове харчування: корисні рецепти з пшона | ru |
dc.type | Book | ru |